måndag 20 september 2010

Du är en gräslig man, herr Grums!

Hcg  Stanton, Andy

Att du inte skäms, herr Grums!
Herr Grums lever sitt vanliga liv, bor i sitt eländiga hus, hatar allt kul, och sköter om sin trädgård. ( Det sista gör han bara för att det annars kommer en elak liten älva och slår honom i huvudet med en stekpanna.)

Men en dag kommer hunden Jack förbi, och vandaliserar hans trädgård. Alla dagar förutom onsdagar, då har hundar ledigt. Jaså, visste du inte det? Skäms på dig! Alla normala vet ju det! Jaja, herr Grums tänker förgifta Jack, eftersom han inte vill ha bulor i huvudet.

Det hör en flicka, som heter Jamma Tamma Lamma F'Uppa F'Uppa Berlin Stereo Eo Eo Tebb T'Elebb Nermonika L Strata De Gressin De Kressin De Sessin De Vessin De Voop De Loop De Flunsel Glad Helg Lenoir, och hon vill stoppa honom. Hennes vänner får kalla henne Polly. Nu är det lika bra att du bestämmer dig för om du vill vara hennes vän eller inte. Om du inte vill vara det får du läsa Jamma Tamma Lamma F'Uppa F'Uppa Berlin Stereo Eo Eo Tebb T'Elebb Nermonika L Strata De Gressin De Kressin De Sessin De Vessin De Voop De Loop De Flunsel Glad Helg Lenoir i stället för Polly. Exempel:

"Polly sprang tillbaka."
Det får du läsa så här:
"Jamma Tamma Lamma F'Uppa F'Uppa Berlin Stereo Eo Eo Tebb T'Elebb Nermonika L Strata De Gressin De Kressin De Sessin De Vessin De Voop De Loop De Flunsel Glad Helg Lenoir sprang tillbaka."
Det är lika bra att bestämma sig för det nu, innan du läser boken, för du vill ju absolut veta vad som händer Jack, Polly, herr Grums och alla andra i boken. Eller vill du inte det? Jo, det är klart! Alla normala vill ju det! De står i kö i timmar för denna bok!
I alla fall så får den här 6 av 5 ( Ja du ser rätt!) i betyg av mig, den måste man läsa!
/Bokspanare Midnatt

Inga kommentarer: